Mieke de Jong

Mieke de Jong

Dierbare mensen en glasheldere herinneringen.

Verhaal
Toen ik voor het eerst de handgemaakte glazen sieraden zag, wist ik dat ik ze wilde verkopen. Het zijn snoepjes. Daarnaast wilde ik meer doen dan plat omzet draaien. Ik wilde een verhaal vertellen.

Vriendschappen
De band die ik heb met mensen die me dierbaar zijn, is voor mij heel belangrijk. En toch gaan er zomaar maanden voorbij dat je iemand niet spreekt. Vuur&Zand heeft geen groot liefdadig doel voor ogen. Meer iets kleins. Ik zou het fijn vinden wanneer het merk je inspireert om af en toe aan iemand te denken die belangrijk voor je is.

Sieraden in je leven
De stap tussen de mensen om je heen naar sieraden is niet zo groot. Vaak hebben sieraden emotionele waarde. Je hebt ze gekregen van iemand die je dierbaar is. Of het was een bijzondere dag met een vriendin. En juist toen viel je oog op de ring die je nu al jaren draagt. Sieraden en vriendschappen zijn met elkaar verbonden.

Vriendschappen bekroond met een sieraad.