Disclaimer

Alle zichtbare sieraden op deze website, alsmede de foto’s, verpakkingen en andere grafische werken vallen onder de bescherming van het auteursrecht. Dit auteursrecht valt onder de Wet LXXVI van de Copyright Act van 1999. Ongeautoriseerd gebruik van auteursrechtelijk beschermde werken, evenals in het kopiëren en/of aanpassen van het materiaal is niet toegestaan. Hierop zullen wij dan ook sancties toepassen.

panyizsuzsi_mondrian_04

Afrekenen

Bij Vuur & Zand kun je op de volgende manieren betalen:

iDeal

Tegenwoordig het standaard als het gaat om digitaal betalen. Na het kiezen van jouw bank wordt je doorverwezen via een veilige verbinding naar het inlog scherm van je eigen bank. De betaling wordt direct op onze rekening bijgeschreven. Met deze manier van betalen zorgt u een voor de snelste verzending van uw product(

Paypal & Creditcard

Met een paypal account is het gemakkelijk en veilig om online betalingen te verrichten. Het proces is eenvoudig en de betaling wordt aan ons Paypal account toegevoegd. Tevens kunt u hiermee betalen met Mastercard, Visa, American Express & Discover Network.

Directe bankoverschrijving

U kunt ook zelf het bedrag overmaken. Bij een eigen overboeking vragen wij u het bedrag binnen 7 dagen naar ons over te maken. Hieronder vindt u onze bankgegevens:
Vuur & Zand
Plaats
Iban:
Bic code:

Houdt u als omschrijving uw factuurnummer en accountnaam aan. Zo kunnen wij zorgen voor een goede betaalafhandeling.

 

Bestelling & bezorging

Bestellingen die zijn geplaatst voor 18:00 uur worden elke avond verwerkt en doorgegeven aan de hoofdleverancier. Dit geldt voor bestellingen geplaatst op maandag t/m vrijdag. Bestellingen geplaatst in het weekend, worden op maandag verwerkt. Mochten zich technische storingen voordoen, dan is er sprake van overmacht. De bestelling zal dan de eerstvolgende werkdag worden verwerkt.

Bij grote of afwijkende orders informeren wij u van tevoren over de verzending. 

De bestelling wordt in principe binnen (aantal) dagen bezorgd door PostNL, mits de bestelling op tijd is geplaatst. Bij ‘niet thuis’ ontvangt de geadresseerde een kaartje in de bus. Wij zijn afhankelijk van de hoofdleverancier. Op een bezorging binnen onze gewenste levertermijn kan daarom geen 100% garantie gegeven worden. Hiervoor kunnen wij u dan ook niet aansprakelijk worden gesteld.

Retourneren & Creditering

Als klant bent u gerechtigd de bestelling aan Vuur & Zand retour te sturen, mits dit binnen 8 dagen na ontvangstdatum gebeurt. Als voorwaarden gelden dat de bestelling ongebruikt voorzien is  van de originele verpakking en voldoende gefrankeerd. Wij verzoeken u tevens om van tevoren contact met ons op te nemen. Dit kan telefonisch, per e-mail of via ons contactformulier. Na contact ontvangt u altijd van ons een bevestiging van het retourneren per e-mail toegezonden. Niet aangemelde en bevestigde retouren zullen wij niet crediteren.

Wanneer blijkt dat na ontvangst van onze zijde de bestelling beschadigd te zijn, en is dit niet vooraf gemeld, zijn wij gerechtigd om de bestelling gedeeltelijk of helemaal niet te crediteren.

Vragen of klachten?

Heeft u een vraag, ondanks dat u deze niet terug kunt vinden op deze pagina? Of heeft u een klacht over, bijvoorbeeld uw bestelling? Dan zullen wij er alles aan doen om deze zo zorgvuldig en klantvriendelijk mogelijk te beantwoorden of op te lossen. Vult u alstublieft het contactformulier en omschrijft u uw vraag of klacht zo volledig mogelijk.

panyizsuzsi_mondrian_04